DE BRANDWEER COACH

FIT EN VOORBEREID VOOR DE
AK EN PPMO

De voordelen: Fit en voorbereid met de Brandweer Coach

De testen van de AK en de PPMO zijn bewust gebaseerd op herkenbare situaties uit het werk. Toch is het waardevol om je goed voor te bereiden zodat je weet waar je aan toe bent en wat er tijdens deze testen van je wordt gevraagd.

De Brandweer Coach helpt je daarbij en biedt de volgende voordelen:

  • Alles in beeld: De app brengt met korte filmpjes alle onderdelen van de BBT conditietest en de Traplooptest eenvoudig in beeld zodat je precies weet wat je te wachten staat.
  • Weet hoe je er voorstaat: Je kunt met de app de verschillende onderdelen oefenen en je voortgang bijhouden zodat je weet hoe je er voorstaat.
  • Je conditie in een oogopslag: Je kunt met de app eenvoudig je uitslagen bijhouden om te zien hoe je er voor staat.
  • Trainingsprogramma’s: De app biedt verschillende trainingsprogramma’s om je te helpen met het opbouwen en/of bijhouden van je conditie, en om hele specifieke onderdelen voor de AK en de PPMO te trainen met behulp van korte filmpjes.
  • Managementinformatie: Voor teamleiders en testleiders biedt de app een zeer effectieve en efficiënte manier om de registratie van de AK en PPMO uit te voeren. De uitslagen worden direct opgeslagen in …. Dit maakt het afnemen van de AK en de PPMO erg eenvoudig en het scheelt veel tijd.

Home